Onze makers

Houthart

HOU'T HART STAAT VOOR SOCIAAL
Tijdens het houtwerk ligt de focus op individuele ontplooiing en versterking van de groepscohesie. Iedereen kan meedoen, samenwerken verbindt over verschillen heen. DUURZAAM
We geven gebruikt hout een tweede leven en kiezen voor productie ter plaatse om het transport te beperken. Al doende gaan we in gesprek over duurzaamheid.
HOUTWERK Natuurlijk is er ook een prachtig bruikbaar eindresultaat: Een meubelstuk of houten constructie waar iedereen nog lang plezier aan beleeft.

Michiel Maakt

Michiel Maakt focust zich op het ontwerpen en maken van meubels, maar ook voor andere projecten zit je hier juist!
Op zoek naar een uniek ontwerp of zelf iets in gedachten? Michiel Maakt het!

blueduckcustoms

Antwerp based company, We custom build everything
From van interior to tiny housing and furniture🦆
For more info e mail us at info@blueduckcustoms.be

SKRRRT Antwerp

SKRRRT Antwerp recupereert versleten skateboards en maakt er nog ‘iets’ van. ​We creëren een Roll, Rip & Recup-community en zetten emotionele waarde om in unieke handgemaakte objecten!
​​Onze maaksels en merchandise worden verkocht in onze eigen webshop! ​Elk kwartaal houden we een loterij om onze inzamelaars extra te belonen met toffe prijzen. Zo bouwen we samen aan een duurzaam vermaak-label van en voor skaters.

Interieur Verrelst

Meer opbergruimte creëren in je appartement in de stad? Een kast op maat of een volledige dressing voor uw woning? Een probleem waar je niet meer naast kan kijken? Bij Interieur Schrijnwerkerij Verrelst ben je aan het juiste adres.

Als schrijnwerker en interieurvormgever ga ik graag met jou op zoek naar de perfecte uitwerking van jouw project. Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht, we bekijken samen wat mogelijk is en ik zorg voor de uitwerking. Maatwerk, kwaliteitsvolle materialen en een transparante service staan daarbij voor mij altijd centraal.