Onze makers

Houthart

HOU'T HART STAAT VOOR SOCIAAL
Tijdens het houtwerk ligt de focus op individuele ontplooiing en versterking van de groepscohesie. Iedereen kan meedoen, samenwerken verbindt over verschillen heen. DUURZAAM
We geven gebruikt hout een tweede leven en kiezen voor productie ter plaatse om het transport te beperken. Al doende gaan we in gesprek over duurzaamheid.
HOUTWERK Natuurlijk is er ook een prachtig bruikbaar eindresultaat: Een meubelstuk of houten constructie waar iedereen nog lang plezier aan beleeft.

Michiel Maakt

Michiel Maakt focust zich op het ontwerpen en maken van meubels, maar ook voor andere projecten zit je hier juist!
Op zoek naar een uniek ontwerp of zelf iets in gedachten? Michiel Maakt het!

blueduckcustoms

Antwerp based company, We custom build everything
From van interior to tiny housing and furniture🦆
For more info e mail us at info@blueduckcustoms.be

SKRRRT Antwerp

SKRRRT Antwerp recupereert versleten skateboards en maakt er nog ‘iets’ van. ​We creëren een Roll, Rip & Recup-community en zetten emotionele waarde om in unieke handgemaakte objecten!
​​Onze maaksels en merchandise worden verkocht in onze eigen webshop! ​Elk kwartaal houden we een loterij om onze inzamelaars extra te belonen met toffe prijzen. Zo bouwen we samen aan een duurzaam vermaak-label van en voor skaters.

Ikkanzagen

Ikkanzagen maakt meubels van allerhande afvalmateriaal.
Ook voor hout-/maatwerk kan je terecht bij haar. Een uniek, duurzaam meubel met een verhaal? Bekijk het op info@ikkanzagen.be!