Een atelier voor iedereen!

Heb je een eigen project of idee en wil je dit zelf maken? Dat kan tijdens onze open dagen! Of je nu ervaring hebt of niet, we helpen iedereen om je eigen project te verwezenlijken.

Doe het samen

Heb je een leuk idee, weet je niet goed hoe je dit zelf kan maken of beschik je niet over de toestellen? Maak dit dan samen met andere makers en laat je begeleiden door ervaren houtbewerkers.

Doe het zelf

Heb je een leuk idee, weet je misschien niet goed hoe je dit kan maken en heb je al wat ervaring met de toestellen? Maak je eigen project in onze atelier samen met andere makers en met ondersteuning van een ervaring houtbewerker.

Je kiest zelf wat je wil bouwen, iets handig of artistiek. Ervaring of handigheid zijn geen vereiste, we helpen je stap voor stap op weg. We werken in groep zodat je elkaar kan inspireren. We beginnen de dag met een gezamenlijk moment. Creatieve ideeën ontstaan in de uitwisseling. Vervolgens zet je jouw idee om in hout. Aan het einde van de dag neem je het resultaat mee naar huis.

Wat wil jij bouwen?
Je maakt zelf je eigen werkstuk: een tafel, een bank, een kastje, een aandenken, een kado of iets dat je thuis een mooie plek geeft. Het is niet nodig dat je al met gereedschap kan werken. Veel belangrijker is dat je goesting hebt het te proberen. Je krijgt de nodige begeleiding.

Schrijf je in voor onze open atelier dagen via onze kalender

Nieuwe data voorjaar 2021!

maart: 7 & 21 – april: 4 & 18 – mei: 2 & 23 – juni: 6 & 20
 

Of raadpleeg onze evenementen